Makaleler

“KARŞITLARIN SAVAŞI“ RUHUMDAKİ HUSUMET

Eskiden hanedanlıklarda, krallıklarda veya tanınmış aileler vs. hükmedenler ittifak için veya çekişmeler son bulsun diye çocuklarını birbirleriyle evlendirirlermiş, doğacak çocuklar her iki tarafı da temsil edeceği için, bu çocukların birleşmeyi sağlayacağını düşünür, kendi kanlarından olan bu çocuklara zarar vermemek adına daha makul yollar bulmak zorunda kalırlarmış. Buna rağmen yine de tarih kendi çocuğu başa geçsin diye tahtta hakkı olan öz kardeşini veya bir oğlu tahta çıksın diye diğer çocuğunu veya iki tarafın evliliğinden doğan öz yeğenini öldürenlerin acı hikayeleriyle dolu.

“Yukarıda ne varsa aşağıda da o vardır”. Fiziki plandaki bu uygulamanın göksel plandaki karşılığı, husumet içinde olan ataların ödeşme enerjilerinin çocuklara devretmesi yoluyla tezahür ediyor. İki tarafa da ait olan çocuk, atalarının yapamadığını kendi içsel planında ödeştirmeye çalışıyor, sistem katil ile kurbanı adeta bizim içimize yerleştiriyor.

Haritalarınızdaki opozisyon açılara bir de bu gözle bakın, neden opozisyon açı için Satürnyen denir, karmanın Lordu Satürn opozisyon ile neyin karmasını bize yükler, Satürn neden geçmişi temsil eder, geçmiş opozisyon açıyla bizde nasıl tezahür eder, neyin dengelenmesini ister ??? Neden opozisyon açının bağladığı yaşam alanlarında ve gezegen konularında sanki ayrışıyormuş, çatışma içinde kalıyormuş, bölünüyormuş gibi hissediyoruz? Ruhumuzdaki bu zorlanmanın kaynağı nedir???

Sorular uzar gider, cevap ise basittir. Opozisyon bize neyi yüklendiğimizi söyler. Ve biz iki tarafı da kucaklamadıkça asla tam olamayız, çünkü maksat zaten budur, UZLAŞAMAYANLARI RUHUMUZDA UZLAŞTIRMAK !.

Gökyüzünde Akrep GAD ile Boğa KAD, Mars ve Uranüs opozisyon açıda. Varlık-Yokluk çatışmasına eşlik eden Mars duruma karşı cepheden bakmak üzere Boğa burcunda seyrediyor ve Uranüs’e ilerliyor. Satürn T-kare apeksinde, geçmiş defterler hem açıyla hem de Satürn ile aktif. Kalbi farkındalığa vesile olması dileğiyle…

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.